Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ

Είναι προφανές ότι η ποδοσφαιρική μας ομάδα διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Τους λόγους τους ξέρουν καλύτερα οι παίκτες, η διοίκηση, ο προπονητής και είναι δική τους δουλειά να ανακάμψουν.

Εντύπωσή μου είναι ότι ο κόσμος συνεχίζει να κάνει το καθήκον του ταξιδεύοντας παντού για την αγαπημένη του ομάδα και ελπίζω οι κόποι του και οι αγώνες του να δικαιωθούν.

Συνεχίζω να πιστεύω (αμετανόητος ων) ότι ο Απόλλων μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στη βαθμολογία και να προβιβαστεί. Περισσότερη σημασία όμως έχει τι πιστεύει ο παίκτης που φοράει τη φανέλα και αγωνίζεται κάθε Κυριακή. Σε αυτούς τους παίκτες στηρίζω τις ελπίδες μου, να ξαναβρούν την χαμένη αυτοπεποίθηση και εγωϊσμό, να ανακάμψουν και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

Ξέρω ότι ο κόσμος του Απόλλωνα όσο φαρμακωμένος και αν αισθάνεται δεν θα σταματήσει να στηρίζει την τιτάνια προσπάθεια όλων μας, για να γυρίσει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Θα επιμείνει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει, αυτό που δικαιούται, την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Όσο για εμένα, από εδώ που βρίσκομαι θα συνεχίσω να παρακολουθώ με αγωνία και λαχτάρα όσα συμβαίνουν , ευχάριστα και δυσάρεστα, στην ομάδα μας. Για ένα διάστημα όμως θα παραμείνω σιωπηλός, ανενεργός, αν θέλετε, σε ό,τι αφορά στο μπλογκ μου. Αυτήν την εποχή, χρειάζομαι όλη μου την ενέργεια και την συγκέντρωση, γιατί και εγώ βρέθηκα ξαφνικά σε ένα άλλου είδους γήπεδο, και αυτόν τον αγώνα πρέπει να τον κερδίσω πάσει θυσεία. Είμαι πεποισμένος ότι σε κάποια φάση θα επιστρέψω και εγώ νικητής όπως και η ομάδα μας.

Κρατάτε ψηλά το κεφάλι αδέρφια, τα δύσκολα θα περάσουν και θα χαμογελάσουμε

1 σχόλιο: