Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εδώ είναι το ταξίδιΉταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για την ομάδα μας. Χάθηκε το πρωτάθλημα, κόντεψε να "χαθεί"ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης για τον Απόλλωνα (όχι, για αυτούς που προσπάθησαν να γίνουν γνωστοί μέσω Απόλλωνα και κατόπιν προφασίστηκαν λόγους υγείας δεν έχω να πω κάτι, εδώ μιλάμε για σοβαρά ζητήματα), αλλά πάνω από όλα χάθηκε ο κυρ Αλέκος, μέρος της ζωντανής, της παρούσας ιστορίας του Απόλλωνα.
 
Αλλά όπως είχα πει, αυτό δηλαδή που όλοι ξέρουν, γνωρίζουν και έχουν ζήσει, ο Απόλλων δεν σβήνει έτσι εύκολα, σε μια νύχτα. Προς (δυσάρεστη) έκπληξη πολλών, οι υγιείς δυνάμεις του Απόλλωνα, κόσμος που βρισκόταν σε χειμερία νάρκη για πολλούς και διάφορους λόγους, βγήκε μπροστά. Και αν θέλετε τη γνώμη μου, βγήκε μπροστά με μια πρωτόγνωρη δύναμη και με ένα πείσμα και με μια αγάπη για αυτήν την ομάδα, αγάπη για όλα της τα τμήματα.
Φαίνεται πως μέσα από τις δυσκολίες ο Απόλλων ξαναγίνεται οικογένεια. Με τα προβλήματά της φυσικά, αλλά οικογένεια.
 
 
 
Έχει πλημμυρίσει το διαδίκτυο με κοκκινόμαυρες ιστοσελίδες που αναφέρονται στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το βόλλευ, το στίβο, την κολύμβηση. Ιστοσελίδες από ανθρώπους που νοιάζονται, καίγονται για την υπόθεση "Απόλλων Καλαμαριάς".
 
Μια υπόθεση που αν προχωρήσει καλα, θα απασχολήσε πολύ κόσμο. Τώρα που καθημερινά βγαίνει στην επιφάνεια μέρος της βρώμας που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα που πολλά σωματεία για πολλούς λόγους απογοητεύουν τους φίλους τους, είναι ευκαιρία για τον Απόλλωνα να αναδειχθεί.Να γίνει ΞΑΝΑ η αγαπημένη ομάδα όλων των κατοίκων της Καλαμαριάς και κατόπιν όλων των Ποντίων.
Γονείς της Καλαμαριάς, εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στις αθλητικές ακαδημίες του Απόλλωνα, εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στην ομάδα τη πόλης σας. Προσφέρετε στα παιδιά σας άθληση και διασκέδαση. Με την εγγραφή τους στα τμήματα του Απόλλωνα-για σκεφτείτε το λίγο- στηρίζετε και την κοινότητά σας, τη "γειτονιά" σας, και ηθικά και οικονομικά. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να σας εγγυηθεί πρωτάθληματα και μετάλλια, αλλά ο Απόλλων μπορεί να εγγυηθεί ότι ο χαρακτήρας των παιδιών σας θα διαπλαθεί σωστά.
Εγγραφή στα τμήματα του Απόλλωνα, στήριξη στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, αγορά εισητηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Φέτος έχουμε να πούμε πολλά. Θα επανέρθω αδέρφια, η φωτιά δεν σβήνει τόσο εύκολα.
 

1 σχόλιο:

  1. οπως βλεπεις φιλαρακι μου ο αγωνας μας δικαιωνεται σιγα σιγα .ο ομιλος αγωνιζεται να εφαρμοσει και τισ δικες σου ιδεες....να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή