Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Έτοιμοι για απογείωση


Ήταν πολύ σημαντικός αυτός ο μήνας για την ομάδα μας. Ήταν ο μήνας κατά τον οποίο κληθήκαμε όλοι να περάσουμε εξετάσεις, εξετάσεις απόδοσης μέσα στο γήπεδο και συμπαράστασης από την κερκίδα.

Και είναι σημαντικό που είχαμε επιτυχία, γιατί οι επιτυχίες χτίζουν αυτοπεποίθηση και αποτελούν την ανταμοιβή για την σκληρή δουλειά όλων. Η ομάδα τα κατάφερε λοιπόν και κέρδισε την άνοδο στην Β'εθνική κατηγορία. Και όσοι πιστεύουν ότι δεν μιλάμε για κανένα μεγάλο κατόρθωμα, ας φρεσκάρουν λίγο τη μνήμη τους και ας θυμηθούν τι διαδραματίστηκε την τελευταία πενταετία. Και αν δεν μπορούν ή δεν θέλουν (γιατί δυστυχώς ακόμη υπάρχουν πρόβατα που πιστεύουν στις σκαιές μορφές του παρελθόντος), ας θυμηθούν απλά ότι για κάποιο  διάστημα το περασμένο καλοκαίρι ακόμη και η συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα κρεμόταν από μια κλωστή.

Τώρα με το 80% του στόχου μας στο τσεπάκι μας, μένει ένα 20% για να ολοκληρωθεί η χρονιά. Μιλάω για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την χρονιά για την ομάδα μας.

Και θα ήθελα πολύ να πω "και μετά ποιος μας πιάνει", αλλά νομίζω ότι η φράση που αρμόζει περισσότερο είναι "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα"

 
Έχω πίστη όμως και είμαι αισιόδοξος. Όλοι εμείς που αγαπάμε τον Απόλλωνα, χαιρόμαστε και πονάμε μαζί του, τα 2-3 τελευταία χρόνια σαν να ωριμάσαμε λίγο, σαν να ξυπνήσαμε από το λήθαργο ετών-μπορεί να ήταν και το χαστούκι που φάγαμε με τους υποβιβασμούς-και συνειδητοποιήσαμε ποιοι είμαστε και ποια ομάδα υποστηρίζουμε. Με άλλα λόγια ομάδα και κόσμος   είμαστε έτοιμοι για απογείωση, να πάμε για πιο μεγάλα πράγματα, αλλά με την ίδια νοοτροπία ότι αν δεν δουλέψεις σκληρά και με χαμηλούς τόνους δεν γίνεται τίποτα. Νομίζω όλοι έχουμε καταλάβει ότι αυτός είναι ο δύσκολος, αλλά ο σίγουρος τρόπος να πετύχουμε τους στόχους μας. Ρωτήστε πρωταθλητές, ρωτήστε πετυχημένους ανθρώπους, αυτό θα σας πούνε, ότι κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή και μια νέα αφορμή να κυνηγήσεις τον στόχο σου, μαγικές συνταγές δεν υπάρχουν, παρά μόνο υπομονή, πίστη και πολύς ιδρώτας.
 
 
Να μου το θυμηθείτε, η καλή δουλειά που έχει γίνει και στο οικονομικό της ομάδας -επειδή ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης ματώνει για τον σύλλογο που αγαπάει- θα κάνει τον Απόλλωνα ελκυστικό για πολλούς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα φερθούμε σαν αρχοντοχωριάτες και καβαλήσουμε το καλάμι. Η γούνα μας κάηκε στο παρελθόν και νομίζω ότι οφείλουμε στους εαυτούς μας πρώτα από όλα να είμαστε πολύ προσεκτικοί.
 
Τέλος, θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα φέτος έδωσε απαντήσεις ακόμη και στους πιο δύσπιστους φίλους της, αυτούς που είτε από αμέλεια είτε από πίκρα για όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, έμειναν και φέτος σπίτι και δεν της συμπαραστάθηκαν. Αδέρφια ποτέ δεν είναι αργά να δείξετε την αγάπη και την συμπαράστασή σας, και να χαρείτε και εσείς με όλους τους άλλους Απολλωνιστές για την άνοδο της ομάδας μας. Απομένουν 2 εντός έδρας παιχνίδια. Πάρτε την απόφαση να έρθετε και εσείς στο γήπεδο, φωνάξτε για την ομάδα μας και στηρίξτε την οικονομικά. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο, ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα.
 
Και δεν ξεχνάμε ποτέ, όλοι μας είμαστε παιδιά του Απόλλωνα και ο Απόλλων είναι το δικό μας παιδί.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου