Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Απόλλων για πάνταΝέτα-σκἐτα, για να μην κουράζω κιόλας, αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση αυτού του ιστολογίου. Ξεκίνησα να γράφω, εμπνεόμενος από τα ιδανικά της ομάδας που αγαπάμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του.
Τελευταία γίνονται κάποιες κινήσεις, οι οποίες κατά την προσωπική μου άποψη (και φυσικά εκπροσωπώ ΜΟΝΟ τον εαυτό μου) συμβάλλουν στην αλλοίωση της φυσιογνωμίας της ομάδας μας. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά έτσι αισθάνομαι.
Πολλοί μιλάνε για ρεαλισμό, για πόλους επιρροής που δημιουργούνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο (στο…ποιοοοοοοο;) , για ανάγκη να προσαρμοστεί ο Απόλλων στα ισχύοντα δεδομένα και άλλα πολλά, που αρχικά με έκαναν να θυμώσω. Ευτυχώς, μεγάλο παιδί είμαι, το ξεπέρασα, τώρα όλα αυτά με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Εξάλλου, δεν είμαι εγώ αρμόδιος να πάρω αποφάσεις. Εκείνοι που τρέχουν τον Απόλλωνα, με δικό τους οικονομικό (μεγάλο) κόστος και άγχος έχουν τον πρώτο-ίσως και τον μοναδικό- λόγο, για να μιλήσουμε με όρους των ποδοσφαιρικά ρεαλιστών, αφού το θέλετε έτσι.
Και για να μην πει κάποιος ότι κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, ιδού τι πιστεύω εγώ : Η παραγοντική απειρία σε συνδυασμό με τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας έφεραν πανικό στην διοίκηση της ομάδας. Την ίδια στιγμή, ομάδα της πόλης που επί δεκαετίες καπελώνει (ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ) το ποντιακό στοιχείο, προσφέρει βοήθεια με την μορφή δανεικών παικτών. Λες και εμείς δεν έχουμε άξιους παίκτες από την δεύτερη ομάδα μας-σύμφωνα παντα με τα όσα λένε οι ειδικοί. Αντ’αυτού στην ομάδα μας παίζουν δανεικοί παίκτες οι οποίοι στην σελίδα τους στο facebook φοράνε την φανέλα της ομάδας της οποίας είναι περιουσιακά στοιχεία. Τόσο καλά, τόσο πολύ σέβονται τον Απόλλωνα.
Τελειώνοντας, η γνώμη μου είναι ότι έστω και από λάθος η ομάδα τείνει να καταντήσει παράρτημα δήθεν μεγάλης ομάδας της πόλης (απαξιώ ακόμη και να γράψω το όνομά της). Εγώ προσωπικά, τέτοια ομάδα δεν μπορώ να ακολουθήσω, αλλιώς τον είχα συνηθίσει τον Απόλλωνα. Ο δημόσιος διάλογος, λοιπόν, για τα της ομάδας, τελειώνει για μένα. Ευχαριστώ όλους εσάς που ανεχτήκατε τις αρλούμπες μου εδώ και 2 χρόνια.
Καλή χρονιά να έχετε, με υγεία πάνω από όλα!

1 σχόλιο:

 1. Καλή χρονιά σε σένα και σε όλους τους υπόλοιπους!
  Η απόφασή σου σεβαστή και η γνώμη σου επίσης.
  Είμαι κι εγώ ένας Απολλωνιστής της διασποράς και δεν έχω ακόμα κατασταλλάξει αν οι δανεικοί θα μας καταστρέψουν φυσιογνωμικά ή θα βοηθήσουν αγωνιστικά ή τίποτα απολύτως.Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι κάτι τρομερό(βλέπε Πέλκας) το να δανείζεσαι ειδικά όταν ΔΕΝ υπάρχει κανένας επιφανής Πόντιος να βάλει άλλα δεδομένα για τον σύλλογο μας.Εξάλλου και πέρσι είχαμε δανεικό τον Λαζαρίδη.
  Ας δούμε τι και αααν μπορεί να αλλάξει κάτι ο Αλέξης και πόσο ''τυχαίες'' ήταν αυτές οι ήττες.
  Ο πρόεδρος δεν έχει ποτέ βρώμικες σκέψεις για την ομάδα μας αφού είναι πετσί της από τα γενοφάσκια του όπως όλοι μας.
  Αν τελικά αφήσει τα κλειδιά να ξέρουν οι πάντες ότι δεν ξαναγυρίζει αφού οι ΠΟΝΤΙΟΙ είναι αγύριστα κεφάλια.(αυτό το ξέρει όλο το σύμπαν).
  Άραγε εσύ θα γυρίσεις εδώ πίσω ΠΌΝΤΙΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή