Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Ουλ Εντάμαν


 
Πριν από 2 περίπου χρόνια ξεκίνησα αυτό το ιστολόγιο, για να έχω λίγο Απόλλωνα στην καθημερινότητά μου στο εξωτερικό και για να λέω τα δικά μου, όχι απαραίτητα για να επηρεάσω κάποιον με τις απόψεις μου, αλλά πιο πολύ για νιώθω ότι συμμετέχω στην ζωή της αγαπημένης μου ομάδας.

Αυτό που ξεκίνησε ως μονόλογος διευρύνθηκε σε διάλογο, πέρα από κάθε μου προσδοκία, δεν πίστευα, δηλαδή, ποτέ ότι για 2 χρόνια-έστω όχι πολύ συχνά- θα κατέθετα τις σκέψεις μου και θα βρισκόταν κόσμος να ανταποκριθεί. Τιμή μου λοιπόν και ευχαριστώ όλους.

Εδώ και καιρό προπαθούσα να βρω έναν τρόπο να διευρύνω ακόμη περισσότερο τον διάλογο αυτόν, να τον κάνω πιο ζουμερό, πιο ζωντανό, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ΠΑΝΤΑ προς όφελος της ομάδας που αγαπάμε. Σας εκθέτω την ιδέα μου, αναφέροντας εξαρχής ότι η επιτυχία της βασίζεται αποκλειστικά στην δική σας συμμετοχή.

Σκέφτηκα να κάνω ένα ή δύο, ανάλογα με την συμμετοχή, φωτογραφικά άλμπουμ, καλαίσθητα χωρίς να είναι ακριβά (το στήσιμο και το οικονομικό θα τα αναλάβω εγώ) με θέμα την ομάδα μας. Για να είμαι πιο ακριβής, με θέμα "Γιατί είμαι Απόλλων". Στα άλμπουμ αυτά μπορούν να εκτεθούν  φωτογραφίες (της ομάδας μας, από εκδρομές, αγώνες, εισητήρια,  οτιδήποτε σας εμπνέει), ζωγραφιές, κολάζ, ποιήματα ή γράμματα, οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορεί να έχει θέμα τον Απόλλωνα, το κόκκινο και το μαύρο.

Ο καθένας μπορεί να στείλει την δική του συμμετοχή στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση : Apollonproject2013@gmail.com  μέχρι την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

Όταν έχω στα χέρια μου όλες τις συμμετοχές, θα δημιουργήσω 2 άλμπουμ, τα οποία και θα στείλω ταχυδρομικά στον Όμιλο με σκοπό να είναι ανάμεσα στα δώρα της κλήρωσης που γίνεται στις αρχές κάθε χρόνου, ώστε να ενισχυθεί η ομάδα μας οικονομικά.Γι αυτό άλλωστε χρειάζομαι όλες τις συμμετοχές μέχρι την 1η του Δεκέμβρη

Σε ό,τι αφορά το στήσιμο των άλμπουμ, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών και το πώς μπορούν να δημιουργήσουν ένα ενιαίο κόνσεπτ, είτε θα κάνουμε (ναι όλοι μαζί τα δημιουργούμε στην ουσία) ένα άλμπουμ σε 2 αντίτυπα, είτε θα κάνουμε 2 διαφορετικά άλμπουμ.

Επίσης, αν οι συμμετοχές (ο καθένας μπορεί να συμμετέχει με περισσότερες από μία δημιουργίες) είναι πάρα πολλές, θα κάνω εγώ μια επιλογή. Όμως για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, αφού γίνει η κλήρωση για την ομάδα μας, θα δημιουργήσω μια σελίδα στο facebook, στην οποία θα αναρτηθούν ΟΛΕΣ οι συμμετοχές.

Επίσης, θα ήθελα οι συμμετοχές σας να είναι ενύπογραφες, για να ξέρουμε ποιος έκανε τι. Υπενθυμίζω, ότι θέμα μας είναι η ομάδα ΜΑΣ και όχι άλλες ομάδες. Επομένως συμμετοχές με υβριστικό για άλλους περιεχόμενο δεν έχουν θέση στον διαγωνισμό μας. Εμπνεόμαστε από την ομάδα μας, δημιουργούμε για την ομάδα μας, ώστε να ωφεληθεί η ομάδα μας.
 
Και ποιος ξέρει, αν μας αρέσει αυτή η ιδέα και τσουλήσει καλά, μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσουμε και μια μίνι παράδοση, κάθε χρόνο ένα με δυο αλμπουμ για την ομάδα μας. Αν όχι, δεν χάλασε ο κόσμος, θα βρούμε κάτι άλλο. Το ζήτημα είναι να ψαχνόμαστε.
 
Σε περίπτωση που κάποιος έχει απορίες, ας στείλει μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Apollonproject2013@gmail.com
 
 
 
Ο Απόλλων είναι δικό μας παιδί και όλοι είμαστε παιδιά του Απόλλωνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου